День відкритих дверей

IMG 0551

27 березня 2021 р. з 14.00 до 16.00 відбувся День відкритих дверей  кафедри педагогіки і психології вищої школи факультету менеджменту освіти та науки НПУ імені М.П.Драгоманова. Зустріч  була проведена в онлайн форматі на платформі  Google Meet.

Координаторами зустрічі виступили завідувач кафедри – професор
Н.М.Дем’яненко, менеджер-організатор профорієнтаційної діяльності – доцент В.О.Смікал. 
До онлайн зустрічі з викладачами кафедри долучилися потенційні абітурієнти. Зацікавленість викликали чотири освітньо-професійні програми спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, з яких кафедра є випусковою: бакалаврська «Педагогіка дозвілля. Івент-освіта» (консультант – доц. І.В.Дубровіна) і три магістерські – «Педагогіка вищої школи. Тьюторинг», «Андрагогіка. Освіта дорослих» (консультант – проф. Н.М.Дем
яненко), «Педагогічне дорадництво» (консультант – доц. В.І.Саюк).

В атмосфері вільного спілкування відбулося ознайомлення зі змістом освітніх програм, особливостями вступної кампанії, програмами вступних іспитів фахового спрямування. Електронною поштою було розіслано інформаційні листи. Абітурієнти отримали інформацію про доступ до сайту кафедри педагогіки і психології вищої школи, долучилися до спілкування (питання-відповіді щодо вступу) на офіційній сторінці кафедри у Faсebook.

Дякуємо всім учасникам!

Демяненко Н.М.

   
ПнВтСрЧтПтСбНд