Екскурсія майбутніх педагогів-організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності до івент-холу "Почайна"

main_photo27 вересня для студентів 1-4 курсу – майбутніх педагогів-організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності, які здобувають вищу освіту (бакалаврат) за освітньою програмою "Педагогіка дозвілля: івент-освіта" була організована екскурсія до івент-холу "Почайна". Відвідувачі побачили сучасний простір-конструктор – це перша і поки що єдина локація в Україні, яка обладнана професійною проєкторною системою формату 360°. Вражають система Wow ефект присутності: візуально-звукове шоу, можливості ефект об'ємного кінотеатру та гладке зшивання зображень, портальна звукова система L'Acoustic KARAi-12 та інші сучасні інструменти для організації масових івентів велику кількість учасників – до 4000.

Поглиблення знань відбулося на майстер-класі "Специфіка організації масових івентів: з досвіду роботи івент-холу "Почайна" від івент-менеджера Олени Кириченко. Студентів цікавили технічні, звуко-режисерські можливості івент-простору, система охорони в процесі великих масових заходів, співпраці з підрядниками, особливості укладання договорів із замовниками івентів, подієвий підхід у роботі компанії тощо.

Для закріплення отриманої інформації всі учасники події мають виконати домашнє завдання: підготувати бриф заходу за вибором і письмовий фідбек.

photo  photo

   
ПнВтСрЧтПтСбНд