Творчий концерт музикантів Музею театрального, музичного та кіномистецтва України

main photo30 жовтня 2021 року в музеї «Хата на Пріорці» (м. Київ) відбувся творчий концерт музикантів Музею театрального, музичного та кіномистецтва України: Олени Кореняк, піаністки та скрипальки, Антона Кармазіна, композитора, кандидата мистецтвознавства, члена Національної спілки композиторів України, Ольги Касаткіної, піаністки, викладача Київської муніципальної академії музики імені Р.М.Глієра.

Відповідно до угоди про співпрацю з НПУ імені М.П. Драгоманова про навчальну (ознайомчу) практику керівництвом музею було запрошено на роль ведучих мистецького заходу двох студенток освітньо-професійної програми «Педагогіка дозвілля – Вікторію Трохимчук та Софію Кожен, які успішно справилися із поставленим завданням.

Координатор заходу: Ірина Дубровіна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки педагогічного факультету НПУ імені М.П. Драгоманова.

Інформацію про цей захід було висвітлено на сайт музею та у соціальних мережах. Під час концерту звучали романси на слова Лесі Українки та Ганни Приходько, декламувалися студентами повні тексти віршів поетес, виконувалися інструментальні твори. На заході було висвітлено інформацію про видатного українського композитора першої половини ХХ століття Михайла Вериківського. Оскільки захід був присвячений українській музиці, організатори заходу підкреслили вагомий внесок Тараса Шевченка в українську музичну скарбницю.

photo1 photo2

   
ПнВтСрЧтПтСбНд