Подія як мотивувальний фактор у туризмі

main photo29 листопада 2021 року відбувся семінар “Подія як мотивувальний фактор у туризмі” для студентів 1-4 курсів, які здобувають вищу освіту (бакалаврський рівень) за ОП “Педагогіка дозвілля. Івент-освіта”. Семінар провела Вікторія Вікторівна Смирнова, генеральний директор туристичного агентства “Компанія-СВ-груп“, — стейкхолдер кафедри педагогіки педагогічного факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

Майбутні педагоги-організатори культурно-дозвіллєвої діяльності поглибили знання з питань організації дозвіллєвої діяльності у туристичній сфері, познайомилися з сучасними видами подієвого туризму: гастрономічні фестивалі, міжнародні технічні салони, фестивалі та виставки квітів, фестивалі музики й музичні конкурси та ін. В. В. Смирнова наголосила на подієвості сучасного туризму. Запланований івент — це унікальний по взаємодії з природним середовищем, публікою, окремими елементами і програмою просторово-часовий феномен. Привабливість івентів у тому, що вони завжди неповторні, різні, і туристу варто відвідати певне місце у певний час, щоб отримати неймовірне враження.

Турагентство “Компанія-СВ-груп“ організовує безліч напрямів відпочинку, в тому числі й дитячий відпочинок.

Як стейкхолдер агенство надає можливість студентам у грудні 2021 року та січні 2022 року познайомитися наживо, як організовується відпочинок та оздоровлення в дитячому таборі “ФРЕШ КЕМП” (Київська область, Пуща Водиця http://freshcamp.com.ua/), які види і форми дозвілля є доцільними під час зимових канікул, що потрібно враховувати при плануванні виховних івентів і навіть провести майстер-класи для дітей.

photo1

   
ПнВтСрЧтПтСбНд