Технологія тьюторингу в середній школі

main photo30 листопада 2021 року кафедрою педагогіки НПУ імені М.П. Драгоманова для студентів педагогічного факультету (ОПП 011 «Педагогіка дозвілля», «Педагогіка вищої школи. Тьюторство», «Андрагогіка. Освіта дорослих») було організовано вебінар «Технологія тьюторингу в середній школі».

Вебінар проведено заступником директора приватної школи «Афіни» (м. Київ) Тетяною Едуардівною Швець, кандидатом педагогічних наук, керівником Центру дистанційного навчання, Директором програм в International Academy of Tutoring, тьютором ІІ ступеню, супервізором тьюторів.

На вебінарі були присутні студенти, викладачі педуніверситету – всі, хто планує реалізовуватися в освітньому процесі як тьютор або прагнув ознайомитися з особливостями індивідуального супроводу в освіті та специфікою тьюторства в закладах загальної середньої освіти.

Обговорювалися питання теоретичних та методичних засад тьюторингу в ЗЗСО, завдань школи в контексті можливостей тьюторингу, ролі тьютора в Концепції Нової Української Школи, формування умов для тьюторської діяльності в шкільному освітньому середовищі, практичних інструментів тьюторингу, моделювання тьюторства в середній школі.

photo1

   
ПнВтСрЧтПтСбНд