Семінар-практикум "Організація виховної роботи

та навчально-виробничої практики в педагогічному закладі"

main photo1 грудня 2021 року відбувся семінар-практикум “Організація виховної роботи та навчально-виробничої практики в педагогічному закладі” для студентів 1-4 курсів, які здобувають вищу (бакалаврський рівень) освіту за навчально-освітньою програмою “Педагогіка дозвілля. Івент-освіта”.

На прикладі Балтського педагогічного фахового коледжу студенти мали можливість розширити свої знання з питань організації дозвіллєвої роботи та навчально-виробничої практики в навчальних педагогічних закладах. Завідувачка педагогічною практикою Балтського педагогічного фахового коледжу В. П. Печарська та студенти старших курсів поділилися набутим досвідом роботи в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, зокрема в МДЦ “Артек”, ПДЗОВ “Артек-Буковель”, УДЦ “Молода гвардія” та ін. Культурно-дозвіллєва робота з дітьми і підлітками має ґрунтуватися на знаннях вікової психології, педагогіки, педагогіки дозвілля.

До учасників семінару звернувся директор Балтського педагогічного фахового коледжу С. І. Іванніков, кандидат педагогічних наук. Він доповнив інформацію, яку надавали студенти коледжу з власної практики, у питаннях булінгу серед підлітків. Гарант ОП “Педагогіка дозвілля. Івент-освіта С. А. Кушнірук, доктор педагогічних наук, доцент Л. А. Іванова акцентували увагу майбутніх педагогів-організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності на необхідності професійного зростання, розвитку компетенцій, які прийнято називати надпрофесійними: критичне мислення, робота в команді, проєктування та ін.

Студенти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова запросили студентів Балтського педагогічного фахового коледжу долучитися до всеукраїнської хвилі “Дорослі читають дітям” до дня Святого Миколая, чим привернути увагу до проблеми читання як дітей, так і дорослих в Україні.

Семінар-практикум відбувся в рамках національної академічної мобільності.

photo1 photo2

   
ПнВтСрЧтПтСбНд