Виготовлення новорічної іграшки для дітей з малозабезпечених родин

main photo14 грудня 2021 року відбувся онлайн майстер-клас з виготовлення об’ємної аплікації «ялинка» для студентів кафедри педагогіки педагогічного факультету Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова в рамках проведення виробничої фахової практики відповідно графіку навчального процесу.

Студенти отримали нові знання та опанували розділи з паперопластики «Геометричні тіла» на основі розгортки та «Торцювання», закріпили навички, що будуть використані для організації змістовного дозвілля у майбутньому.

Під час заходу учасниками було створено подарункові новорічні пірамідки у вигляді яскравих ялинок. Саме ці подарунки будуть вручені студентами дітям із малозабезпечених родин під час організації свята Миколая у Центральній районній бібліотеці ім. П. А. Загребельного – у сучасному, інформаційному, культурно-просвітницькому арт-просторі для громади міста.

Координатори благочинної акції: Н.М. Дем’яненко, доктор педагогічних наук. завідувач кафедри педагогіки. Л.А. Іванова, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки; І.В. Дубровіна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки. Відповідальна за збір іграшок всіх курсів, їх пакування та святкове оформлення студенка 1 ПДБД Юлія Берегова. Всі викладачі кафедри педагогіки були долучені до цієї благодійної акції.

Провела майстер-клас автор навчальної програми з позашкільної освіти художньо-естетичного напряму паперової пластики «Витівки», схваленої науково-методичною радою КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти», рекомендованої для використання у закладах позашкільної освіти Київської області, керівник гуртка-методист, заступник директора з навчально-методичної роботи Комунального закладу позашкільної освіти Білоцерківської міської ради Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт» Людмила Шамілівна Мімуліна.

Такі майстер-класи з опанування студентами різних технологій виготовлення поробок стали вже доброю традицією співпраці двох закладів та надають можливість педагогам-практикам передавати досвід, а студентам - отримувати поради та лайфхаки, що використовуватимуться надалі в роботі у закладах позашкільної освіти та центрах дозвілля молодіжними працівниками.

photo1

   
ПнВтСрЧтПтСбНд