Настановна конференція з навчальної ознайомчої практики 1 курсу ОП “Педагогіка дозвілля”

main photo18 лютого 2022 року відбувалася настановна конференція для студентів 1 курсу, які здобувають вищу освіту за навчальною програмою “Педагогіка дозвілля”. Керівник практики — доцент кафедри педагогіки Любов Анатоліївна Іванова, кандидат педагогічних наук.

Студенти ознайомилися з організаційними моментами практики: загальна кількість годин — 180, кількість кредитів — 6, кількість тижнів — 4 (термін 5 квітня — 1 травня 2022 р.). Вид контролю: диференційований залік. Основна мета навчальної практики — познайомити студентів з теоретичними основами організації педагогічного дозвілля; напрямами і формами дозвіллєвої роботи з дітьми і підлітками; сприяти розвитку особистісно-професійних здібностей до творчих пошуків та самоідентифікації в сфері педагогічного дозвілля.

У процесі підготовки до навчальної ознайомчої практики керівник практики проведе низку консультацій з розробки сценаріїв культурно-дозвіллєвих заходів для дітей та підлітків, сценарних планів та планів підготовки. Першим кроком є підготовка есе “Моя майбутня професія”.

   
ПнВтСрЧтПтСбНд