Звітно-наукова конференція студентів «Освіта і наука - 2022»

main photo12 травня 2022 року на кафедрі педагогіки Педагогічного факультету працювала секція «Наукове підґрунтя бакалаврських і магістерських програм у відкритому освітньому просторі університету» звітно-наукової конференції студентів та аспірантів «Освіта і наука - 2022».

З доповідями виступило 14 студентів: Бабюк Віра Сергіївна, Бей Дарія Сергіївна, Біловицька Надія Андріївна, Говоруха Едіта Станіславівна, Дерда Катерина Іванівна, Іщенко Олександра Олександрівна, Кривда Дмитро Олександрович, Листуха Марина Олександрівна, Налапкіна Олена Романівна, Сафонов Кирило Анатолійович, Соловей Оксана Русланівна, Шпитюк Дарина Сергіївна, Шумило Вікторія Тарасівна та інші, які представили на розгляд учасників засідання досить широкий спектр наукових проблем. Серед них: «Організація дозвілля профорієнтаційного спрямування для підлітків та молоді в закладах культури м. Києва», «Підліткове насилля як соціально-педагогічна проблема», «Творче музикування з дітьми: європейський досвід в Україні», «Роль педагога у героїко-патріотичному вихованні учнівської молоді», «Види і форми організації ігрового середовища дитячого закладу оздоровлення та відпочинку (на прикладі ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Чайка» Київської обл.)», «Національно-патріотичне виховання в новому історичному вимірі», «Лідерство як наукова проблема», «Особливості використання математичних методів науково-педагогічних досліджень», «Становлення та розвиток музейної педагогіки в історичній площині» та ін.

Доповіді вирізнялися змістовністю, логічністю викладу матеріалу, його структурованістю. А доповідачі – науковою виваженістю та натхненністю!

Щиро дякуємо за участь у роботі секції! Бажаємо усім учасникам примноження наукових здобутків!

photo1 photo2photo3 photo4

   
ПнВтСрЧтПтСбНд