ОГОЛОШЕННЯ!

         Шановні студенти та викладачі, за ініціативи кафедри педагогіки Педагогічного факультету НПУ імені М.П. Драгоманова та студентського активу Освітньо-професійної програми «Педагогіка дозвілля», пропонуємо долучитися до благодійного фонду Сергія Гулієва «Безпечний регіон» та постійно діючих проектів: «У здоровому тілі - здоровий дух», «Зійгрій бійця» для надання моральної та посильної матеріальної допомоги Збройним силам України.

Детальніше про фонд https://www.facebook.com/groups/244559269330818/

         Прийшла осінь і дуже швидко прийде зима. А зараз, коли будуть дощі, холод, морози ми можемо передати на фронт речі, що стануть частиною дому, тепла, піклування про наших Захисників.
Фонд займається придбанням мобільних прально-душових комплексів, термо-контейнерів, буржуйок, турбо-пічок, саперних лопат та ін.

         Кожен із нас може стати частиною адресної допомоги підрозділам десантно-штурмових військ, передаючи до благодійного фонду в першу чергу теплі речі. Також військові просили підготувати малюнки, вірші студентів та дітей викладачів. Доречним буде передача на фронт продуктів довготривалого зберігання: консервів, чаю, кави, печива, круп, муки, солі, цукру, воїни також потребують засобів антисептики та шампунів.

Все, що ми зберемо і передамо до благодійного фонду Сергія Гулієва піде на фронт і наблизить нашу Перемогу!

   
ПнВтСрЧтПтСбНд