15 травня 2023 року

кафедрою педагогіки було проведено

професійно зорієнтований захід «Вибираємо майбутнє»,

10

 

який мав на меті ознайомлення освітянської спільноти з інноваційними напрямамипрофесійно-педагогічної підготовки, започаткованими на випусковій кафедрі педагогіки.

101

 

У заході взяли участь викладачі та студенти Луцького педагогічного коледжу, Барськогогуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, викладачі, магістранти та аспіранти кафедри педагогіки.

Розпочала зустріч завідувачка кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, професор Дем’яненко Наталія Миколаївна, яка ознайомила присутніх з основними віхами становлення Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, історією кафедри педагогіки та провідними напрямами її діяльності, а також презентувала освітньо-професійну програму магістерського рівня підготовки «Педагогіка вищої школи».

Зміст програми детально розкрила її гарант – кандидат пед. наук, доцент Вишківська Ванда Болеславівна.

З додатковими спеціалізаціями, затвердженими на програмі, присутніх ознайомили канд. пед. наук, доцент Ремньова Анжеліка Григорівна та канд. пед. наук, доцент Саюк Валентина Іванівна.

Особливий інтерес аудиторії викликали інноваційні педагогічні професії андрагога, тьютора, методиста-консультанта та сучасні технології індивідуального супроводу процесу професійно-педагогічної підготовки фахівців, упроваджені на освітньо-професійній програмі 011 Педагогіка вищої школи.

103

104

 105

 

 

 106

   
ПнВтСрЧтПтСбНд