08.11.2023 на освітньому кластері «Територія нових можливостей»у Київському палаці дітей та юнацтва відбулося представлення ОПП «Педагогіка дозвілля» кафедри педагогіки Педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова.

Фото 1 08.11.2023

Завідувачка кафедри, доктор педагогічних наук, професор Кушнірук Світлана Анатоліївна, обґрунтувала феномен «дозвіллєвої діяльності» як складову життєдіяльності людини з позиції педагогізації та управління. Вона розкрила мету, спрямованість, особливості та змістові напрями розвитку означеної освітньо-професійної програми.

Учасники заходу дізналися про практико-зорінтовану складову ОПП Педагогіка дозвілля: прогнозованими результатами навчання, сферою професійної реалізації випускників, наявними угодами про співпрацю та переліком баз практик.

Доповідувачка ознайомила із діяльністю “Івент-майстерні” кафедри, що є віртуальним центром ОПП та інтерактивною формою неперервного зв’язку зі стейкхолдерами, зворотнього зв’язку із здобувачами та випускниками.

Фото 2 08.11.2023

 До уваги слухачів запропоновано характеристику обов’язкових та вибіркових освітніх компонентів програми та їх компоративний аналіз у вибірці навчальних планів 2018 та 2022 років.

Особливою зацікавленістю відзначилося представлення Світланою Анатоліївною перспектив розвитку ОПП «Педагогіка дозвілля» кафедри педагогіки Педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова.

   
ПнВтСрЧтПтСбНд