УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ОПП ПЕДАГОГІКА ДОЗВІЛЛЯ, ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СИНТЕЗ МИСТЕЦЬКОЇ НАУКИ, ОСВІТИ І ТВОРЧОСТІ В УКРАЇНІ ТА ГЛОБАЛЬНОМУ КУЛЬТУРНОМУ ПРОСТОРІ» (М. УЖГОРОД)

18 і 19 березня 2024 року студентка ОПП Педагогіка дозвілля Інна Грицюк (2 ПДБз) педагогічного факультету у складі делегації викладачів та здобувачів вищої освіти УДУ імені Михайла Драгоманова взяла участь у Першій міжнародній науково-практичній конференції «Синтез мистецької науки, освіти і творчості в Україні та глобальному культурному просторі» (до 150-річчя з дня народження Августина ВОЛОШИНА), що проходила в КЗВО «Академія культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради (м. Ужгород).

Ужгород 18 19.03.24 студенти ПФ УДУ

У заході для обміну ідеями та досвідом у межах трьох наукових панелей взяли участь науковці з Румунії, Словаччини, Польщі, Німеччини та України.

Ужгород 18 19.03.24 студенти2

19 березня конференція працювала у форматі студентської наукової творчості, де своїми знаннями, здобутками і досвідом активно ділилися представники студентської молоді.

 Із доповіддю «Музичний табір як фактор інноваційно-дозвіллєвої діяльності підлітків» виступила Грицюк Інна Аврелівна, студентка ІІ курсу (групи 2 Пдбз) спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» (ОПП Педагогіка дозвілля).

конференція Ужгород 19.03.24 1

 

Молоді дослідники активно ділились своїми думками, дослухаючись до порад педагогів та демонструючи жагу до знань.



 

   
ПнВтСрЧтПтСбНд