05 листопада 2022 року відбулася настановча конференція з виробничої науково-дослідницької практики студентів І курсу навчання освітньо-професійних програм «Педагогіка вищої школи. Тьюторинг» та «Андрагогіка. Освіта дорослих» денної та заочної форми навчання.

 

Керівники практики – доктор педагогічних наук, професор Наталія Миколаївна Демяненко, кандидат педагогічних наук, доцент Ванда Болеславівна Вишківська, асистент та аспірант Юлія Володимирівна Силенко.

 

1

 

Мета науково-дослідницької практики магістрів – підготовка інтелектуально розвиненого фахівця, який володіє основами теорії науки і творчої діяльності, практичними навичками збору, оброблення та аналізу результатів наукових експериментів, здатного генерувати ідеї, володіти навичками до наукових повідомлень і прогнозів.

 

 

2

 

Науково-дослідницька практика відповідає напряму наукових досліджень студента магістратури та дає можливість використати нові методи та отримати необхідні результати досліджень.

 

3

 

Під час проходження даного виду практики студент виступає у ролі науковця-дослідника, де здійснює аналіз першоджерел, монографій, авторефератів і дисертаційних досліджень, аналізує результати досліджень, консультується з науковими керівниками і викладачами кафедри.

 

4

   
ПнВтСрЧтПтСбНд