Майстер-клас "Ігрові тренінгові методи"

06.05.216 травня 2021 року відбувся онлайн майстер-клас із Леонідом Олеговичем Ніколаєвим — кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, бізнес-тренером, сертифікованим коучем ECF Ukraine, засновником Міжнародної школи тренінгу та супервізії «TrainingBOX», заступником директора дитячого наметового центру “Скаутвіль”. Тема майстер-класу – Ігрові тренінгові методи.
Організатор зустрічі — кафедра педагогіки і психології вищої школи (зав. кафедрою доктор педагогічних наук, професор Н. М. Дем’яненко).
Для майбутніх організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності (освітньо-професійна програма 011 Освітні, педагогічні науки: “Педагогіка дозвілля. Івент-освіта”) важливо пізнавати сферу дозвілля та зростати змістовно в професійному середовищі кращих фахівців дозвіллєвих технологій.
Учасники майстер-класу знайомилися з ігровими тренінговими методами і вчилися відразу методично грамотно застосовувати їх на практиці. Як використовувати метод сторітеллінгу, арт-техніки, як подолати свої професійні страхи — все цікавило студентів. Активними учасниками проявили себе і викладачі кафедри — вчитися у колег, ділитися досвідом, враженнями — це професійна мотивація до розвитку. Інтерактивне навчання у сучасному світі переважає і стає все більш перспективним і доцільним для всіх вікових категорій.
   
ПнВтСрЧтПтСбНд