Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Міжнародна онлайн-конференція

Do ogoloshenniy 04 034 березня 2021 року відбулася міжнародна онлайн-конференція професорсько-викладацького складу кафедри педагогіки і психології вищої школи і студентів факультету менеджменту освіти і науки з президентом громадсько-професійної організації “Європейська академія освіти, Леусден, Нідерланди (“European Academy of Education”, Leusden, Netherlands) Едом Смітом і директоркою Об’єднання слов'янських шкіл Нідерландів Оксаною Сміт.

Наші колеги із Нідерландів ознайомили з досвідом підготовки викладачів для вищої школи, вчителів, педагогів — організаторів дозвілля, можливостей залучення дітей з особливими потребами до культурно-дозвіллєвих заходів.

Міжнародне партнерство у сфері організації і проведення культурно-дозвіллєвих заходів — це крок до об’єднання зусиль щодо міжнародної мобільності обох сторін зустрічі, що сприятиме розвитку конкурентоспроможних спільних педагогічних продуктів.

Модератор конференції: Іванова Любов Анатоліївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки і психології вищої школи

   
ПнВтСрЧтПтСбНд
   
© ALLROUNDER