Зустріч з міжнародними партнерами

25.03.21

25 березня 2021 р. відбулася друга онлайн-зустріч з партнерами кафедри педагогіки і психології вищої школи НПУ імені М.П. Драгоманова (зав. кафедрою доктор педагогічних наук, професор Н. М. Дем'яненко) з керівниками Міжнародної громадсько-професійної організації “Європейська академія освіти”, Нідерланди, — директоркою слов’янських шкіл Нідерландів “Карусель” Оксаною Сміт і президентом організації Едуардом Смітом.

Учасники зустрічі — професорсько-викладацький склад кафедри та студенти факультету менеджменту освіти і науки. Предметом зустрічі стало знайомство з досвідом отримання грантів, особливостями впровадження міжнародних проєктів у Європі. Викладачі й студенти цікавилися участю волонтерів у проєктах такого рівня, можливостями залучення української молоді в грантові проєкти, актуальністю тематики та умовами надання статусу країн-парнерів.
🔴 Спільно було вирішено запропонувати студентам різних факультетів Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова долучитися до міжнародного молодіжного проєкту “Пізнаємо Україну”. Цей проєкт партнерський: ГО “Європейські інновації для молоді” та “ЮН-ПРЕС” (інформаційно-творче агентство, Київський палац дітей та юнацтва) і спрямований на об’єднання студентів-іноземців, які здобувають вищу освіту в Україні, та українських студентів.
🔴 За підтримки Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах”, який проводить “ЮН-ПРЕС”, 28 березня з 12. 00 відбудуться наступні заходи:
✔ екскурсія по Києву;
✔ творча зустріч з волонтерами.
Заходи відбуватимуться з дотриманням правил безпеки.
🔴 Партнерські зустрічі в рамках міжнародної мобільності сприяють кращому розумінню щодо пошуку й визначення конкретних шляхів входження українського студентства в європейський освітній простір.
Модератор зустрічі: Іванова Любов Анатоліївна, к.пед.наук, доцент кафедри педагогіки і пчихології вищої школи
   
ПнВтСрЧтПтСбНд
   
© ALLROUNDER